A Simple Key For su tesisatçısı Unveiled

Wiki Article

banyomun tavanında sarı-siyah küfileümsü bir kabarma ile beraber damlatma problemim mevcut. Üst kat komşuma durumu dile getirdiğimde kendilerinden kaynaklanmadığını ve banyo-tuvaletlerinde onarım yaptırdıklarını dile getiriyorlar. Problemin daha üst katlardan veyahut havalandırma boşluğundaki pis su giderlerinden kaynaklanabileceğini iddia ediyorlar.

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

Kalorifer borusunda su kaçağı varsa ve yine parke altından geçiyorsa yine termal kamera propertyımı ile noktasal olarak yeri belirlenebilir. Ayrıca parkeleri sökmeye gerek bile kalmaz.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Yeni bir daire satın aldım, dairenin üst katından bizim dairemizin banyosuna su akıyor ama sürekli değil, ara ara su geliyor ve üst katta ki daire kullanılmıyor, daire sahibi ile iletişim kurduk su vanalarının kapalı olduğunu söyledi, acaba üst daireden değil de bir üst daireden geliyor olabilir mi, bunun testini nasıl su kaçak tespiti yapıyorsunuz ? Esenyurt kıraça tespit hizmetiniz var mıdır ?

Mutfak Tıkanıklığı Açma: Mutfak giderlerindeki yağ ve yemek artworkığı gibi tıkanıklıkları açıyoruz.

Bu derz dolgu özelliğini yitirirse, alt kata su sızması başlar ve alt katın tavanında su akıyor olacaktır. Bu derz dolgu da temizlik ürünlerinin kullanılması ile tahrip olur. Tıkanıklıktan dolayı da zeminde sürekli su birikintisi su kaçak tespiti olacağı için alt kata su sızması çAlright normaldir.

20 yıldır sıhhi tesisat ve elektrik alanında çalışıyorum ve bu süre zarfında sayısız müşteriye hizmet vermenin gururunu yaşıyorum.

Temiz su ve kalorifer tesisatı kaçaklarında termal kamera ve su sesini algılayan cihaz ile bulunmaktadır. Termal kamerayla su kaçağı tespiti genelde sıcak su kaçaklarında ve kombi su kaçağı tespitinde yapılır.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Su tesisat uzmanları, bu teknolojileri kullanarak su kaçaklarını hızlı ve doğru bir şekilde su kaçak tespiti teşhis edebilir.

Yukarıda saydığımız tavsiyeleri uygulamakta fayda var, eviniz twenty five yaşın üzerinde ise su kaçağı tespit sıhhi tesisat borularınızın ömrü azalmış olabilir, su ısıtıcılı çalışan pompalar, ve diğer su tesisatını kullan tüm cihaz hortumlarını kontrol edin, yavaş da olsa bir sızıntıya sebep olabilirler, alt kat komşunuzun tavanında bir küflenme var mı bilgi isteyin, tüm bu anlatılanları kontrol ederek olası bir gizli su kaçağı & su sızıntısı su kaçağı tespit var mı kendiniz kolaylıkla tespit edebilirsiniz.

Su kaçağının sesi genellikle su sızıntısı olan bölgede yoğunlaşır ve akustik dinleme cihazları sayesinde hassas bir şekilde yer tespiti yapılabilir.

Report this wiki page